zaterdag 18 juli 2009

Voogdijzaak kinderen Jackson uitgesteld

Het getouwtrek om de voogdij over de kinderen van Michael Jackson kan nog wel even duren.




Prince Michael (12), Paris (11) en Blanket (7) verkeren voorlopig nog in het ongewisse over wie zich over hen zal ontfermen: hun oma Katherine (79) of de biologische moeder van de twee oudsten, Debbie Rowe. Nog voor de juridische strijd officieel van start gaat, wordt die al uitgesteld.

Hoorzitting
Een hoorzitting stond gepland voor aanstaande maandag, maar showbizsite TMZ meldt dat die is verplaatst naar 3 augustus. De reden is onduidelijk.

Debbie Rowe
Michael Jackson en de huidarts Debbie Rowe waren kort getrouwd in de jaren '90. Na hun scheiding tekende Rowe een overeenkomst waarin ze beloofde afstand te bewaren tot de kinderen. Na het overlijden van Jackson op 25 juni, doet Rowe pogingen om de voogdij te heroveren. Overigens is het onduidelijk wie de moeder van de jongste, Blanket is.

Testament
In zijn testament sprak Michael Jackson de wens uit om de kinderen bij zijn moeder Katherine te laten opgroeien. Ook noemde hij zangeres en mentor Diana Ross als mogelijke voogd.

Janet
Prince Michael, Paris en Blanket lijken zelf hun oog te hebben laten vallen op hun tante Janet. De jongere zus van de King of Pop en de kinderen zijn sterk naar elkaar toegetrokken sinds de dood van haar broer. Tijdens de herdenkingsdienst waren de ze voortdurend bij haar in de buurt.


© RTL Nieuws.nl

Oranje Casino:nu de patience race weken.