donderdag 11 juni 2009

wonen op het mooiste golfresort van Zuid-Spanje





AZAHARES GOLF, Valle Del Este Resort Almeria Vera.
Gezegend met de beste locatie direct aan de fairway van de bekende golfcourse Valle Del Este Golf, bevindt zich in een adembenemend landschap het exclusieve boutique project AZAHARES GOLF.AZAHARES GOLF is een exclusief project van:

• 3 premium designer villa's met tuin en eigen zwembad• 16 appartementen met uitgebreide tuinen, Japanse patio's en zeer ruime terrassen • 8 premium penthouses in loftstyle met tot 6 meter hoge woonruimtes en zeer ruime terrassen. De penthouses zijn toegankelijk met eigen lift. De woningen worden 1 augustus opgeleverd.

1)Appartementen:Totale woonoppervlakte 170 m2Tuin 140 m2Prijs: 225.000

2)euroPenthouses:Totale woonoppervlakte 185 m2ParkingLift direct van parking naar de woning.Prijs: 295.000

3)euroVilla's:Totale woonoppervlakte: 240 m2.Home cinema room: 140 m2.Totale oppervlakte 380 m2.prive Zwembad.Prijs: 580.000 euro.Een van de villa's is reeds geheel gemeubileerd en ingericht.

Faciliteiten:• een gemeenschappelijk zwembad voorzien van alle poolfaciliteiten•
gelegen aan het tot BESTE GOLF RESORT VAN ANDALUSIA gekroonde golf resort• Paddle tennisbanen• Spa Massage• Gym• Senderisimo (speciale wandelroute door het landschap)• Hotel• Restaurants • Bars• Winkelcentrum• Beach ClubHet is een gesloten project met 24 uurs bewaking en voorzien van een elektronische toegangspoort die vanuit elk appartement met de modernste videofoon apparatuur bediend kan worden. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt 10.000 m2.Soort lokatie:

Het aangrenzende golf resort is dit jaar door de regering van de Andalusia gekroond tot beste golf resort van ANDALUSIA.
Stranden van Vera, Garucha en Mojacar liggen op slechts 10 minuten rijden. De ontwikkelaar:De promotor RICO GOLF PROFI S.L. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van luxueuze projecten op exclusieve en bijzondere locaties.

In 15 jaar heeft men zich gespecialiseerd in architectonische projecten, met grote aandacht voor design en het gebruik van de beste bouwmethoden en materialen. Dit project is ontwikkeld in samenwerking met de bekende designer architect Marcos Sainz van MS Design, bekend van Puerto Banus (Marbella). Ook werkt hij voor vele internationale beroemdheden en royalty’s. Zijn opdracht was om een project tot stand te brengen met een perfecte integratie in het lokale landschap in combinatie met een optimaal gebruik van het licht en de directe omgeving. Door deze filosofie werd het mogelijk om vanuit alle vertrekken adembenemende uitzichten te creëren. De stijl en de kwaliteit van het interieur moet u gezien hebben om het te kunnen waarderen en nadere inspectie zal de indruk van kwaliteit, luxe en design alleen maar verhogen.Onze bedrijfsfilosofie gaat uit van de beste kwaliteit in alles. Gecombineerd met jaren ervaring in ontwerp en projectleiding, bent u verzekerd van een prijs/kwaliteit verhouding die niet te evenaren is. Bijzondere kenmerken zijn het gebruik van het beste marmer voor de vloeren van alle vertrekken, inclusief badkamers, volledig uitgeruste design keukens, TV en internetaansluiting in alle vertrekken (incl. enkele terrassen), geïnstalleerde kabeltelevisie, ingerichte garderobekasten in alle slaapkamers, dubbelglas en schuifpuien, en een volledige airconditioning/verwarmingsinstallatie.Over elk detail is nagedacht: de perfecte locatie van elk appartement en villa, de adembenemende uitzichten vanuit elke kamer en het maximum aan buitenruimte waar u vanwege het aangename klimaat van kunt genieten. Zoals ontbijten in de Japanse patio genietend van de ochtendzon. Of vanaf het terras met een goed glas wijn de zonsondergang beleven. En als de zon achter de bergen verdwijnt en de verlichting in de schitterend aangelegde tuinen en patio’s aangaat om een perfecte sfeer te creëren
Omschrijving van de omgeving
Vera is een zeer mooie plaats gesitueerd aan de oostkust van Andalusie. ln dit gedeelte van Europa heerst een uniek microklimaat met meer dan 3.200 uren zonneschijn perjaar. Er is nauwelijks neerslag, dit gebíed heeft een zeer lage atmosferische vochtigheid en een gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 30 graden Celsius.Hier zijn slechts twee seizoenen: de lente en de zomer. Dit klimaat gecombineerd met het charmante landschap, de mooie stranden, de fantastische gastronomie die de ware Spaanse cultuur en manier van leven vertegenwoordigt, samen met de gemakkelijke toegankelijkheid vanuit het noorden en midden van Europa (Iuchthavens in Almeria, Alicante, en Murcia) maakt Vera tot iets speciaals. Een gezonde plaats waar iedereen zich gelukkig en ontspannen voelt.Iedere eigenaar krijgt automatisch het VIP Valle del Este Golfclublidmaatschap toegewezen voor de hele familie.